2019. november 16., szombat

Csipetkék


Babavárástól kamaszkorig

" Arra törekszünk, hogy termékeinkkel és foglalkozásainkkal örömöt, csillogó szemeket, mosolyt csaljunk a “Csipetkék” és a szüleik arcára. "

Eszter, mutasd be magad az olvasóknak, kérlek! Drávainé Németh Eszter vagyok, három csodás gyermek anyukája, és friss nagymama. Ruha modellszerkesztő, és lakberendezőként kis kitérőket eltekintve mindig is textíliákkal foglalkoztam, a tervezéstől a kivitelezésig, de több kis üzemben embereket koordináltam, vagy a gyártás előkészítésében segédkeztem. A rendszerváltás után áttértem a lakástextíliákhoz is. Nagyon büszke vagyok a kisebbik lányomra is, aki a nyomdokaimba lépett, és közös műhelyben dolgozunk úgy, hogy ő más termékeket más célcsoportnak varr. Imádom az alkotást, a varrást, hogy egy sík felületből olyan, a tulajdonosának hasznos és kedves tárgyat, kiegészítőket vagy ruhaneműt tudok készíteni, amiről nem is álmodott előtte a megrendelője, vagy aki ajándékba kapja. Nagyon örülök, hogy a saját, innovatív, kreatív gondoskodással készített termékeimmel sok gyerekes család hétköznapjait tehetem könnyebbé. Az is jó érzéssel tölt el, hogy már fiatalabb lányoktól kezdve idősebb hölgyeken át sokuknak átadhattam az alkotás örömét.  


Honnan jött az ötlet, hogy létrehozd a Csipetkék üzletet és élményműhelyt? A konkrét ötlet akkor pattant ki a fejemből, amikor a lányommal nem fértünk el az addig is szűk kazánházban, láttam, milyen tehetséges, és szorgalmas, és egy olyan programba tudtunk egy-egy saját, kreatív ötlettel bekapcsolódni, ami segített az én, és Dia tervei megvalósí- tásához. Mikor már a sokadik lufit fújták körém, és beleuntam, hogy ugyan ki akarják használni a kreativitásom, és több tíz éves szakmai tudásomat, de ezt nem kellően fogják megbecsülni, akkor döntő elhatározásra jutottam. Inkább a bizonytalant választom, de egyrészt lehetőséget biztosíthatok lányom szárnyainak kibontakoztatására, másrészt végre az önmegvalósítás útjára léphetek én is a sok nemcsak gyerekneveléssel töltött idő után. 

Mi az amit nyújtasz, miben vagy egyedi? Saját tervezésű, és készítésű termékeim innovatívak, környezettudatosak, szuper praktikusak, hiánypótlóak, és egyediek. Segítségükkel pénzt, energiát, és időt spórolhatnak meg a vásárlóim. A gyerekeknek szóló gépi varrótanfolyamom teljesen egyedülálló a piacon. Az üzletben közösségi tér is elkülöníthető, ahol kisgyerekes szülőknek szóló nagyon hasznos foglalkozásoknak adok helyt. Ez egy nagy játszó szoba, melyben a gyermek lefoglalhatja magát, amíg a szülő körülnéz, beszélget, vásárol.  


A 3 legnépszerűbb termékünk az 
- utazáskönnyítő seat set termékcsalád multi- funkciós. Az mellett, hogy az eredeti ülést védik a kopástól, a kényelmetlen biztonsági gyermekülésben ülő kicsiknek komfortos utazást biztosítanak. De akár az etetőszéket is ki lehet váltani, rejtett tárolóiban a gyerektől elzártan lehet tárolni a szükséges babagondozási cikkeket. játszani is, enni is lehet egy kis rögzíthető tálcában, sőt az egészet akár a kis csipetkénk is tudja vinni a hátán, mert egy hátizsákká hajtható össze. 
- utazáskor egy másik 2:1-ben termékem is nagyon hasznos: Ez egy játszószőnyeg, és egy hálózsák egyben.
- az oviszsák pedig egy 2 rekeszes tornazsák szett. Ez utóbbi különlegessége, hogy orrfacsaró bűzt lehet elkerülni a 2 rekeszes tornazsákom használatával, elkülönítve lehet tárolni a tornacipőt a tornaruhától, mindezt úgy, hogy azért a cipő kiszellőzhet.

Mire vagy a legbüszkébb, ami a Csipetkékhez kapcsolódik? Büszkeséggel tölt el, hogy ennyi idősen is képes voltam a nulláról indulva szinte teljesen egyedül megteremteni a Csipetkék márkát, és közel 50 terméket fejlesztettem ki. Már eddig is nagyon sok vásárlómnak örömöt tudtam csalni az arcára. Az első kérdésnél már kitértem erre: Örömmel tölt el... Bekerültem a fiatal vállalkozók versenyének döntőjébe is. Büszke vagyok a lányom fejlődésére is. Több termékemet pedig ajándékba vitték a világ messzi tájaira. 


Melyek a középtávú terveid? A vásárlóim számának megsokszorozása, a nemzetközi piacra kerülés. Ezen dolgozom mindennap jókedvvel és motiváltan. Élem az álmomat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése