2020. február 29., szombat

Madonna könnyekben tört ki a színpadon történt esése után
Úgy tűnik Madonna megsérült a héten mikor leesett párizsi koncertje során a székéről.


A The Sun szerint a popsztárnak folytak a könnyei és küzdött, hogy felálljon esése után.
A csütörtök este a Le Grand Rex-ben bekövetkezett baleset után Madonnát az egyik táncosnak kellett felsegítenie.
A The Sun azt is hozzátette, hogy Madonna alkalmanként egy járóbotot használ, mivel térd- és csípősérülései vannak.

A turné kezdete óta Madonna számos koncertet lemondott sérülése miatt, ideértve a bostoni, a Miami és a londoni show-kat.
"A fájdalmam nehezen elviselhető, pihennem kell, és követnem kell az orvos utasításait, hogy megerősödjek, jó formában térhessek vissza, és folytathassam a turnét veletek" - írta a Instagram-ban novemberben.
Mielőtt elindult volna az európai turnéra, - két napig vizsgálták az orvosok - azt mondta: " Az orvosok egyértelművé tették számomra, hogy ha folytatni akarom a turnémat, a lehető leghosszabb ideig kell pihennem, hogy ne okozzak visszafordíthatatlan károkat magamnak. "
A Madame X túra, amely 2019. szeptemberében kezdődött és március 11-én fejeződik be az eredeti tervek szerint, nem zajlott problémák nélkül eddig sem.  A Pop királynője novemberben feldühítette a rajongókat Las Vegasban, amikor éjfél után, csaknem két órával késve lépett fel a színpadra. Több mint 500-an követelték a jegy árát vissza.
Tavaly egy floridai férfi indított pert Madonnával szemben a késéssel kezdődő koncert miatt. Februárban az énekesnőt két férfi perelte be, akik szerint a koncertbeli késései pénzügyi és érzelmi problémákat okoztak neki.


Mi mindenesetre jobbulást kívánunk Madonnának!


(forrás. msn.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése