2019. augusztus 3., szombat

Egészséget mindenkinek!


Az úgy kezdődött, hogy elegem lett. Elegem lett a szélmalom harcból. Már nem tudtam azonosulni az egészségügyi hivatásom fogadalmával és a valósággal. Ez volt az előzmény, a múlt. Ápolónő vagyok/voltam/leszek, mert ez vagyok én, segítek, megelőzök, gondozok. Nagy Marianna a nevem, a Szent Grál Kiskereskedés szíve-lelke vagyok. Közhelyként hangzik már az a kijelentés, hogy hobbiból indítsd el a vállalkozásod, de ez a valóság. Gyógynövény és bioboltot nyitottam egy kis városban, Rétságon (Bp.-től északra). 

„Előzzünk meg!” ez volt a mottóm ami vezérelt. 5 évvel ezelőtt megálmodtam a saját gyógyászati szentélyem, és vállalkozni kezdtem. Egy hobbiként kezdődött, ami feltöltött, kiteljesített. Ez a tevékenység ma már a kisgyermekes anyukáknak, az alváshiányban szenvedőknek, a krónikus légzőszervi megbetegedésben szenvedőknek, a gyógynövény kedvelőknek és az időhiányos anyukáknak, háziasszonyoknak nyújt segítséget. Majd egyre gyakrabban jöttek a vásárlóim ilyen -olyan problémával, és azt vettem észre egyre koncentrálódik a probléma azonos időben - azonos betegségekre kértek tőlem segítséget, megoldást.

Így született meg a Grál Párna. Az én Grál Párnám mitől különleges, mitől más? Attól hogy a kovasav (pontosabban a szilanol) tartalma megőrzi, segíti az emberi sejtek épségét, regenerálódását, így betegség sem tud kialakulni. Beindítja a szervezet immun- védelmét mert a sejtjeink épek/egészségesek tőle. Ez a körforgás. Leggyakoribb nehézségek kisgyermekek esetében az alvás problémáik - oviba szoktatás, rémálmok gyötrik a gyerekeket -, a levendulás gyermek Grál párna ezekre kitűnő megoldás. Allergia, náthás megbetegedések miatti orrdugulás esetében is nagyon hatásos.

Na de miben van kovasav? Remélem, most sokatoknak beugrik a tönkölypelyva, mert bizony ebben van az a csodaszer. Ötvözhetjük mindenféle gyógynövénnyel. Az egyik nagy kedvence a vásárlóimnak a levendulás. Az az áldott jó gyógynövény nyugalmat áraszt. A krónikus légzőszervi megbetegedésekor pedig a Légzéskönnyítő Grál Párna a megoldás. Horkol a Párod? Sebaj, van horkolás elleni Grál Párnánk is. A 10 gyógynövényes Grál Párna pedig abban segít, hogy az illatos mezőkön hajtsd álomra a fejed és frissen kipihenten ébredj a másnapi teendőkhöz. Gyermekek számára is készítek termékeket. Csuda jó játékot játszhatnak vele, mert picit csörög és ez annyira érdekes. Játéknak is tökéletes, nem muszáj aludniuk rajta, csak a közelükben legyen. Mesefigurás huzatokkal kínáljuk őket. Egyéb hatékony felhasználási módjai is vannak. Hűtve, (lázas állapotok, ficam, zúzódások) melegítve görcsös fájdalmak alkalmával, pl. menstruációs görcsök, hasi fájdalmak esetén. Erős, igazolt gyulladáscsökkentő hatása van. 

Történt egyszer, hogy nem kaptam sehol sem olyan ágynemű garnitúrát amilyet kerestem. Vagy a színe vagy a minősége. Nekiálltam, és megvarrtam én. Így születtek meg a GRÁL HOME ágynemű garnitúráim. Mitől mások? Ezek háziasszonybarátok, könnyű, puha, simogató és szinte vágykeltőek a mintáik. Szóval akiknek nincs idejük (vagy nem szeretnek, mint én) vasalni azok 20 mintából tudnak választani. Egyedi méretekre is szabom, ha szükséges. 

Egyéb termékeim: 


  • Grál design táskák- női divat táska 

  • oviszsákok, gyermek ágyneműk és nem csak huzatok paplan/párna szettek. 

  • szoptatós Grál párna kismamáknak 

  • nyári, téli paplanok kívánt színben és méretben 


Leggyakoribb nehézségek a kisgyermekeknél az alvás problémáik (oviba szoktatás, rémálmok gyötrik a gyerekeket, a levendulás gyermek Grál párnák már igen sok gyermeknél beváltak) - allergia, náthás megbetegedések miatti orrdugulás, éjszakai nyugtalanság állapota esetében is segítségünkre lehet. 


Küldetésem: Minél több embernek segítséget nyújtani a hétköznapokhoz. Nagy nehézség már önmagában is egy betegség, vagy egy nehéz élethelyzet, mikor helyt kell állnunk anyaként, feleségként, nagymamiként. Nekik, értük és miattuk teszem a dolgom nap mint nap, mert szeretem!


Nagy Marianna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése